Zoek
Sluit dit zoekvak.

Rolluiken

Rolluiken

Roma rolluiken zijn ideaal te gebruiken om donker te maken of voor afsluiting en beveiliging van uw woning. Een rolluik met veiligheidspakket verhoogd de veiligheid nog meer. Naast deze functies is een rolluik ook een uitstekende zonwering. Niets helpt beter tegen de zon dan een rolluik. Roma produceert ronde, afgeschuinde en vierkante rolluikkasten in ruim 350 kleuren. Alle Ral kleuren zonder meerprijs leverbaar.

Nu ook uw rolluik in fijn structuurlak leverbaar. Door een perfecte ophanging van de as produceren de rolluiken tijdens het bedienen met motor of slingerstang 30% minder geluid. In veel gevallen zijn de kasten van de door Roma geproduceerde rolluiken 2 maten kleiner dan die van een andere aanbieder.
Alle Roma opbouwrolluiken zijn standaard voorzien van een Design-Onderlijst. Deze onderlijst geeft extra stabiliteit aan het pantser. De onderlijst sluit modieus de onderzijde van de kast af en zorgt voor terugdringen van het vervuilen van de onderste 50 cm van het rolluikpantser aan de binnenzijde.
Kijkt u voor meer informatie over rolluiken ook op de site van Roma. Bij Roma kunt u ook terrecht voor buitenjaloezie of Raffstore (een buitenjaloezie in een rolluikkast).

Wij zijn met vakantie

Geachte klanten,

We zijn gesloten van donderdag 9 mei(hemelvaart) t/m maandag 20 mei(pinkster)2024 .

Vanaf dinsdag 21 mei 10.00 uur zijn we weer telefonisch bereikbaar.

Met zonnige groet,

                                 Jos en Nicole Bakker