Eclips / Multishade

Eclips / Multishade

De Sunway Eclips is een rolgordijn waarin stijl en functionaliteit mooi gecombineerd worden. De Eclips bestaat uit 2 lagen stof met transparante en dichte banen die voor elkaar langs bewegen.

Op deze manier kan prachtig gespeeld worden met de lichtinval. De Eclips collectie van Sunway is zeer uitgebreid met mooie tinten.

Sunway® Eclips

De Multishade van Flexcolours is een uniek product met 2 lagen stof, bestaande uit transparante en niet transparante banen. De Multishade is bedienbaar doormiddel van een kettingsysteem. Door de stof omhoog of omlaag te bewegen kunt u de sfeer en licht inval prima regelen. De Multishade wordt uitgevoerd met een – eenvoudig te monteren – sierkap voor een mooi afwerking. Multishade van Flexcolours heeft een zeer uitgebreide collectie met meer dan 50 kleur-stalen. Specials, Woodlook, zelfs een verduisterende kwaliteit voor de slaapkamer.
Zo’n uitgebreid kleurengamma en tegen deze prijzen, dit treft u niet vaak aan de markt.

Groot Nieuws! De Zonweringzaak gaat verhuizen!

Geachte klanten,

Vanaf 1 oktober 2023 verhuizen we naar een nieuwe zonnige plek in Alkmaar, maar we willen graag benadrukken dat ons toewijding aan Haarlem onverminderd blijft!

Lees meer: https://dezonweringzaak.nl/groot-nieuws-de-zonweringzaak-gaat-verhuizen/