Plissé / Duette

Plissé / Duette

De plissé & Duette® zijn door hun veelzijdigheid bij uitstek geschikt voor afwijkende raamvormen, dakramen en serres. Het fraaie lijnenspel van de geplisseerde stof geeft uw interieur een moderne uitstraling.
Zowel de vrijhangende-, ingespannen-, plafond- als dakraamsystemen zijn in vele modellen leverbaar, zoals bijvoorbeeld het populaire model met middenpakket top-down. Met een “Day en Night” plissé kunt u zelf bepalen of u het zonlicht wilt filteren of verduisteren. Plisségordijnen zijn zowel apart als in combinatie met elkaar in bijna elk denkbare raamtoepassing en ruimte in te zetten, zelfs bij een kompleet horizontale plaatsing.

Het Duette® honingraatplisségordijn heeft door de honingraatvormige tunnels een isolerende en daardoor energiebesparende werking. In de Duette® honingraatplissé lopen de spandraden onzichtbaar door de stof. Een bijzondere variant is de Duette® FIXÉ. De 32 mm brede plooien zijn aan de voorzijde gefxeerd, doordat de achterzijde vlak hangt.

Verosol binnenzonwering, plissé.

Verosol ontwerpt, produceert en verkoopt functionele raambekleding ook wel binnenzonwering genoemd.  Alle producten zoals plissés, rolgordijnen, paneelgordijnen en lamellen zijn gemaakt van zonwerend textiel dat zorgt voor een effectieve licht- en warmtewering, met behoud van een perfect uitzicht. Door de goede isolerende en reflecterende eigenschappen van de binnen-zonwering van Verosol, kunt u ook nog eens aanzienlijk besparen op uw energiekosten. Verosol combineert de voordelen van raambekleding en buitenzonwering in één product, veilig gemonteerd aan de binnenzijde van de
gevel. Door toepassing van hoogwaardig gemetalliseerde
textielen in maar liefst vijf verschillende transparanties
creëert u zelf uw eigen sfeer.

Onze leveranciers zijn:
Sunway, Flexcolours en Verosol

Showroom
tijdelijk gesloten

Geachte klanten,

I.v.m. de feestdagen zijn  wij gesloten van zaterdag 24 December 2022 t/m dinsdag 3 januari 2023

Woensdag 4 januari 2023 vanaf 10.00 uur weer aanwezig.

We wensen u hele gezellige kerstdagen en een gezond en zonnig 2023

Met vriendelijke groet, Jos & Nicole Bakker