Jasno shutters

Jasno shutters

Ontdek de Jasno shutter. In iedere ruimte waar u shutters introduceert, gebeurt ineens iets speciaals. Van badkamerraam tot complete woning: creëert u uw eigen, unieke sfeer. JASNO shutters zijn niet zomaar zonwering. Met shutters tovert u iedere ruimte om tot een bijzondere plek. Waarbij u alle vrijheid geniet als het gaat om kleuren, houtsoorten, lamelmaten en afwerkingen. De Jasno shutter is verkrijgbaar in vele speciale vormen.

Primewood

jasno shutter Shutters van Primewood zijn vervaardigd uit Paulownia hout. De Paulownia boom is een snel groeiende houtsoort die ook wel prinsessenboom genoemd wordt. Het is een duurzame houtsoort, doordat het lokaal geplant en verwerkt wordt.

Het gecontroleerde droogproces van het hout draagt zorg voor een duurzame shutter. De verbinding van het frame is een ouderwetse pengat verbinding, waardoor het verlijmde oppervlak maximaal is en zorgt voor optimale stevigheid. De Lamellen van de JASNO shutters zijn samengesteld.

Dit zorgt voor nog rechtere lamellen dan met kwartiers gezaagd mogelijk is. Deze kostbare methodes maken dat Jasno shutters een duurzame investering in elk interieur zijn.

Aqualine shutters, zijn unieke spatwaterproof shutters. Ze zijn een ideale oplossing voor ramen in vochtige ruimtes, zoals badkamers, keukens zwembaden en wellness ruimtes.

Ze zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof. De lamellen en stijlen zijn versterkt met een aluminium profiel in de kern, wat de shutters een nog sterker en strakker resultaat geeft.

Leverbaar in verschillende populaire interieurkleuren en dezelfde 4 lamelmaten als de Primewood shutters.

Blinds

Gun uw fantasie de vrijheid. De Jasno Blinds zijn er in vele kleuren in lak en beits leverbaar. De Jasno Blinds worden vervaardigd uit Paulownia hout. Een zeer lichte houtsoort. Door de kleinschaligheid van de plantages bij lokale boeren, kan het hout niet fsc-gekeurd worden.

Uiteraard ook leverbaar met ladderband naar keuze.

Groot Nieuws! De Zonweringzaak gaat verhuizen!

Geachte klanten,

Vanaf 1 oktober 2023 verhuizen we naar een nieuwe zonnige plek in Alkmaar, maar we willen graag benadrukken dat ons toewijding aan Haarlem onverminderd blijft!

Lees meer: https://dezonweringzaak.nl/groot-nieuws-de-zonweringzaak-gaat-verhuizen/