Horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën

Horizontale Jaloezieën is een raamdecoratie van ouds her. Het leuke van deze raambekleding is de brede toepasbaarheid. Met een eenvoudige beweging regelt u de inval van het licht waardoor je verschillende sferen kunt creëren. En met de steeds groter wordende variatie in kleuren, afwerkingen en lamelbreedtes kunt u voor elke kamer uw eigen stijl kiezen. De lamelbreedtes zijn 16mm/25mm/35mm/50mm en zelfs 70mm. U kunt de jaloezieën verfraaien met ladderband wat weer een apart accent geeft aan de jaloezie.

Houten jaloezieën

Deze raambekleding is beschikbaar in een unieke serie houtsoorten, met een natuurlijke uitstraling in een reeks tinten, die zorgen voor een rijke en weelderige look. Door de keuze in nerf, vlam van het hout en decoratief stoffen ladderband zijn Houten Jaloezieën helemaal naar eigen smaak en inrichting aan te passen. Bekijk onze nieuwe collectie van Sunway.

De uitvoering kan standaard met aluminium bovenbak maar kan ook in Retro waardoor het mechanisme geheel te zien is. U ziet er is veel mogelijk met de horizontale jaloezie!

Onze leveranciers zijn:
Sunway en Flexcolours en Jasno

Showroom
tijdelijk gesloten

Geachte klanten,

I.v.m. de feestdagen zijn  wij gesloten van zaterdag 24 December 2022 t/m dinsdag 3 januari 2023

Woensdag 4 januari 2023 vanaf 10.00 uur weer aanwezig.

We wensen u hele gezellige kerstdagen en een gezond en zonnig 2023

Met vriendelijke groet, Jos & Nicole Bakker