Rolgordijnen

Rolgordijnen

Onze rolgordijnen zijn bijna overal toepasbaar. Dit komt door een uitgekiende combinatie van decoratieve en functionele eigenschappen. Zowel in moderne als klassieke interieurs zijn rolgordijnen een stijlvolle, tijdloze raamdecoratie.

Het overweldigende kleurenaanbod en de flexibiliteit van het product maken dat u altijd een rolgordijn vindt dat goed aansluit bij uw smaak, persoonlijkheid en interieur. Rolgordijnen zijn ook zeer geschikt voor dakramen.

De collectie is met de grootst mogelijke zorg en aandacht samengesteld. Deze zorg en constante aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid zorgen voor een langere levensduur van uw rolgordijnen. De collectie rolgordijnen biedt met 450 verschillende kleuren, dessins en weefstructuren een zeer ruime keuze. De juiste keuze maken wordt zo nog eenvoudiger.

Verosol Silverscreen

SilverScreen kan gebruikt worden in donkere kleuren zonder extra warmte aan te trekken. De wordt buitengehouden door de gemetalliseerde achterzijde van het rolgordijn. Met SilverScreen toch mooie doekkleuren en uitzicht zonder zijn zonwerende eigenschappen te verliezen.
Geen dure airco of glasvoorzieningen meer om de warmte te controleren.

Showroom
tijdelijk gesloten

Geachte klanten,

I.v.m. de feestdagen zijn  wij gesloten van zaterdag 24 December 2022 t/m dinsdag 3 januari 2023

Woensdag 4 januari 2023 vanaf 10.00 uur weer aanwezig.

We wensen u hele gezellige kerstdagen en een gezond en zonnig 2023

Met vriendelijke groet, Jos & Nicole Bakker